Fata de masa lucrate manual

fata de masa circulara, lucrata manual din fir de bumbac l21. 35, 00 lei. fata de masa dimensiuni mari din panza foarte fin de bumbac, model cruciulite l4. 55, 00 lei. fata de masa agk krem (140x180cm) modern newstyle. 99, 00 lei. fata de masa din in cu model cusut manual, unicat. 95, 00 lei. Va oferim trei categorii de fete de masa brodate manual Fete de masa lucrate manual cu broderie sparta; Fete de masa brodate manual Fetele de masa sunt de diverse dimensiuni si se lucreaza pe o pnz cu fir uniform, altfel nu iese broderia.

Fete de masa lucrate manual; Ii brodate manual; Costume populare. Recomandri. Costum popular femeie 200, 00 Fata de masa lucrata manual cu ajur pentru masuta 15, 00 Fata de masa lucrata manual cu broderie sparta pentru masa bucatarie Fete de masa lucrate manual; Ii brodate manual; Costume populare.

Recomandri. Costum popular femeie 200, 00 Fata de masa lucrata manual cu ajur pentru masuta 15, 00 Fata de masa lucrata manual cu broderie sparta pentru masa bucatarie Articole din model fata de masa scrise de mayaburzo. cotton, crosetat manual, crosetate de vanzare, dantela Brugges, dantela irlandeza, dantela manuala, decoratiuni dantela, Partile din fata si mansetele sunt lucrate din diverse forme de flori, frunze multicolore, cusute intre ele dupa un model conceptie proprie (adica dupa inspiratie Fete de masa in bumbac 100, acrilice, din poliester sau melana, cu motive populare romanesti Fete de Masa Brodate Manual Lucrate pe Panza cu Diverse Modele Broderie Sparta Vanzari online Fete Masa Traditionale prin Magazin Artizanat online livrare in tara Fata Masa Brodata diverse marimi si Obiecte Artizanat Cluj.

Sunt deja client Tine minte: Am uitat parola: Sunt client nou Creaza Cont Feb 22, 2011  Fete de masa cusute manual pe panza alba, natur, crem, maro la urmatoarele dimensiuni: 40x40 cm 30 lei 100 x 45 cm 80 lei 70 x 70 cm Produs: fata de masa lucrata manual cu insertie de dantela Material: bumbac Culoare: natur (alb spre crem) Fetele de masa lucrate manual cu insertie de dantela sunt transversale si sunt de la 90 cm pana la 3 m.

Cumpara acum Fata de masa lucrata manual cu cruciulite, splendida la 30, 00 Lei. Okazii. ro magazine cu mii de calificative pozitive, cumperi in siguranta prin Garantia de Produs: fata de masa lucrata Fata de masa lucrate manual cu insertie de dantela Material: bumbac Culoare: natur (alb spre crem) Fetele de masa lucrate manual cu insertie de dantela sunt transversale si sunt de la 90 cm pana la 3 m.Phone: (524) 628-3072 x 9689

Email: [email protected]