Mudah my satria 1.3 manual perlis

Transmission: Manual, Type: Hatchback, Mileage: 150 000 159 999, Engine Capacity: 1300 cc. 1997 Proton Satria 1. 3 (M) Cars for sale in Arau, Perlis Find almost anything in on Mudah. my, Malaysia's largest marketplace. Perlis Sabah Any Transmission Automatic Manual.

RM 5, 500. 2003 Proton Satria 1. 3 (M) 1Owner TipTop Condition Kuala Lumpur 2003 Proton Satria 1. 3 (M) 1Owner TipTop Condition 2003 PROTON SATRIA 1. 3 (M) FULL SPEC proton wira 1. 3& 1. 5 se specification the legendary malaysias favourite car Wira is the perfect family sedan for practical people like yourself: economical, comfortable and reliable. Proton Wira once upon a time have been the most famous and prefered car in Malaysia. S etelah kuda besi ku dijual pada Okober 2003, aku sambar sebuah proton satria 1.

3 first model. tahun 1995. kira ok la tusebab kami pun dah ada Proton Wira Aeroback 1. 5. Maklumlah tempat kerja tak samamaka bermula lah pulak kegilaan aku pada jentera beroda empat. kereta nie tak tahu nak gelar apakalau moto bole le panggil kuda. 3 bulan dah pakai kete tangan aku dah gatal dah Picture 2011 Proton Saga 1. 3 executive flx (cvt) Full Spec. 6. mudah. my Proton saga flx executive manual campro iafm baru harga diatas jalan rm 41, 896.

Proton Saga FLX Executive abah saya tukar kereta saya dari manual jadi auto pasal kereta tu nak bagi kakak saya pakai. dia tak confident bawak manual. satria gak. satria 1. 6. tak sure lak abis berapa tapi rm2000 la. Proton Satria 1997 GL 1. 3 in Penang Manual Hatchback White for RM 7, 900 Carlist. my Good condition Accident Free my first car sport Carlist. my Proton Satria 2003 GLi 1. 3 in Penang Manual Hatchback Others for RM 7, 500 Carlist.

my Good condition. well maintain interior& Carlist. my Kereta satria 1. 3 manual Tahun 2001 Lengkap alarm, power windows, DVD player Aircond sejuk gedik Engine tip top Cat pun ok lg Boleh jalan jauh Harga buka RM7800 Kita nego sampai jadi Nego till letgo Call, WhatsApp.

See More. Kereta Terpakai Untuk Dijual shared Tempayakki Payatt's post. Transmission: Manual, Type: Coupe, Mileage: 250 000 299 999, Engine Capacity: 1300 cc. 1999 Proton Satria 1. 3 (M) Cars for sale in Kangar, Perlis Find almost anything in on Mudah. my, Malaysia's largest marketplace. PROTON SATRIA 1. 3 (M) Used Car for sales as advertised on Motor Trader for RM 6, 800 in Negeri Sembilan Sep 03, 2012 Proton Satria 1.

8GSR Turbo Manual Cars for sale Pahang Mudah. my Proton Satria Cars for sale Kedah Mudah. my Proton Satria 1. 8 MANUAL GSR TURBO ADJUS ABSORBER Cars for sale Perak Mudah. my



Phone: (252) 999-2677 x 8002

Email: [email protected]